Ngjitës DREMEL® 7 mm (GG04)

Të përdoret në modelet Dremel 920 dhe 930 (temperatura të ulëta). Mund të përdoret për një sërë dekorimesh në letër, kartona, tekstile, dru, plastikë, etj.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Specifikimet teknike

Gjatësia
100 mm
Diametri
7 mm
Temperatura e punës
105-140 °C
Sasia
12
Numri i porosisë
2615GG04JA
Kodi EAN
8710364052455
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.