Ngjitës me ngjyra DREMEL® 7 mm (GG05)

Të përdoret në modelet Dremel 920 dhe 930 (temperatura të ulëta). Mund të përdoret për një sërë dekorimesh në letër, kartona, tekstile, dru, plastikë, etj. Ngjitësit me ngjyra mund të përdoren për dekoracione vulosëse dhe stampuese.

Specifikimet teknike

Gjatësia
100 mm
Diametri
7 mm
Temperatura e punës
105-140 °C
Sasia
12
Numri i porosisë
2615GG05JA
Kodi EAN
8710364052462
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.