Ngjitës shumëfunksionalë për temperatura të ulëta DREMEL® 7 mm (GG02)

Të përdoret në modelin Dremel 920 (105°) dhe 930 (temperatura të ulëta - 165°). Ngjit një sërë materialesh, të tilla si letra, kartona, tekstile delikate, etj.

Specifikimet teknike

Gjatësia
100 mm
Diametri
7 mm
Temperatura e punës
105-140 °C
Sasia
12
Numri i porosisë
2615GG02JA
Kodi EAN
8710364052431
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.