DREMEL® 3000 (3000-1/25 EZ)

Vegël shumëfunksionale – E shpejtë. Kompakte. E gjithanshme.

Kjo paketë përfshin veglën shumëfunksionale Dremel 3000, boshtin fleksibël Dremel dhe 25 aksesorë origjinalë Dremel duke përfshirë EZ SpeedClic. Të gjitha këto paketohen në një kasë të organizuar mirë që përfshin një tabaka të heqshme dhe një mbajtës veglash e cila mund të fiksohet në mur dhe mundëson mbështjelljen e lehtë të kordonit të veglës. Kjo është një paketë me cilësi të lartë, e cila ju ofron shumë vlerë për paratë e paguara.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 3000
  • 25 aksesorë Dremel me cilësi të lartë (duke përfshirë aksesorët EZ SpeedClic)
  • Shtojca Flexshaft (225)
  • Manual udhëzimesh
  • Kasë ruajtëse e fortë dhe me hapësirë brenda me një tabaka aksesorësh të heqshme
  • Mbajtës unik veglash i përfshirë për ruajtje të lehtë të veglës tënde në projekt

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Gjerësia
5 cm
Thellësia
4,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 5,4 m/s²
Numri i porosisë
F0133000JS
Kodi EAN
8710364074709

1 Pajisje shtesë

225 (1)

Bosht fleksibël

25 Pjesët shtesë

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

150 (1)

Punto shpuese

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

SC456 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

540 (5)

Disk prerës 32 mm

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6013/685/rate
40
685
6013
158
1
2
3
4
5
40

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.