DREMEL® 4200 (4200-4/75 EZ)

Vegël shumëfunksionale – E fuqishme. Dinamike. Përdorim intuitiv.

Kjo paketë përfshin Dremel 4200 e cilësisë së lartë me EZ Change, sistemin e parë dhe më të shpejtë në botë për ndërrimin e aksesorëve për veglat shumëfunksionale. Në vazhdim paket përfshin 4 pjesë shtesë dhe 75 aksesorë origjinalë të markës Dremel. Të gjitha këto paketohen në një kasë të organizuar mirë që përfshin një tabaka të heqshme dhe një mbajtës veglash e cila mund të fiksohet në mur dhe mundëson mbështjelljen e lehtë të kordonit të veglës.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 4200
  • 75 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Shtojcë prerëse udhëzuese (565)
  • Shtojcë prerëse lineare dhe rrethore (678)
  • Shtojca e platformës formësuese (576)
  • Shtojca e mbrojtjes Comfort Guard (550)
  • Kasë ruajtëse e fortë dhe me hapësirë brenda me një tabaka aksesorësh të heqshme
  • Mbajtës unik veglash i përfshirë për ruajtje të lehtë të veglës tënde në projekt

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
175 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,66 kg
Gjatësia
23 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
4,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Change
Niveli i zhurmës
74,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
85,4 dB(A)
Dridhja
18 ± 3,3 m/s²
Numri i porosisë
F0134200JG
Kodi EAN
8710364074785

4 Pajisjet shtesë

565 (1)

Paketë prerësesh shumëfunksionale

678 (1)

Prerëse lineare dhe rrethore

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

550 (1)

Shtojca e mbrojtjes Comfort Guard

75 Pjesët shtesë

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (11)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (12)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

SC456 (5)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

540 (7)

Disk prerës 32 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (6)

Rrotë lëmuese 26 mm

414 (6)

Rrotë lëmuese 13 mm

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

997 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 3,4 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

413 (8)

Disk smerilues

411 (8)

Disk smerilues

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

561 (1)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

150 (1)

Punto shpuese

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7543/687/rate
60
687
7543
211
1
2
3
4
5
60

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.