DREMEL® 8200 (8200-5/65)

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E shpejtë. Fuqi maksimale.

Edicioni Platinium i Dremel 8200 është paketa më e fundit me shumë vegla pa kabëll. Krahas veglës së jashtëzakonshme Dremel 8200 10,8 V me jone litiumi, merrni një pako baterish shtesë, 5 shtojca të nevojshme dhe 65 aksesorë origjinalë Dremel të gjitha të paketuara në një kasë veglash alumini me cilësi të lartë.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 8200
  • 65 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • 2x pako baterish 10,8 V (875)
  • Shtojca e Dorezës së Detajuesit (577)
  • Shtojcë prerëse lineare dhe rrethore (678)
  • Shtojcë prerëse udhëzuese shumëfunksionale (565)
  • Shtojca e platformës formësuese (576)
  • Shtojca e mbrojtjes Comfort Guard (550)
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
10,8 V
Kapaciteti i baterisë
1,5 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,600 kg
Gjatësia
25 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
6,5 cm
Shpejtësia e ndryshueshme
5.000 - 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Fuqia e zhurmës
83 dB(A)
Dridhja
1,1 - 5,6 m/s²
Numri i porosisë
F0138200KN
Kodi EAN
8710364066254

7 Pajisjet shtesë

875 (2)

DREMEL® 875 pako baterish 10,8 V me jone litiumi

577 (1)

Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL®

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

565 (1)

Paketë prerësesh shumëfunksionale

678 (1)

Prerëse lineare dhe rrethore

550 (1)

Shtojca e mbrojtjes Comfort Guard

65 Pjesët shtesë

107 (1)

Prerës gërryes 2,4 mm

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

85422 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

541 (1)

Rrotë gërryese me oksid alumini

414 (3)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (3)

Rrotë lëmuese 26 mm

404 (1)

Furçë me qime të forta 13 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

SC456 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

420 (20)

Disk prerës për punë të rënda 24 mm

560 (1)

Punto prerëse spirale

561 (1)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (4)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

411 (7)

Disk smerilues

413 (7)

Disk smerilues

511S (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe gërryes lustrues 180 & 280 zhavorr

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

150 (1)

Punto shpuese

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 5.6 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6017/573/rate
187
573
6017
716
1
2
3
4
5
187

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.