DREMEL® TRIO (6800-3/8)

TRIO e re Dremel është vegla e fundit për këdo që merret me projekte të përgjithshme dore dhe rreth e qark shtëpisë. TRIO Dremel ka një sistem spiral 3 në 1, i cili ju mundëson të prisni, të smeriloni dhe të rrugëzoni me 1 vegël të vetme. Vegla e gjithanshme, kompakte dhe me peshë të lehtë është shumë e fuqishme! TRIO Dremel ka ergonomi të jashtëzakonshme, ka një dorezë me 2 pozicione dhe shpejtësi të ndryshueshme, e cila siguron shpejtësinë optimale të punës në materiale të ndryshme. Me teknologjinë e saj të prerjes spirale 360° dhe kapacitetin zhytës, ajo bën prerje të shpejta dhe me dorë të lirë në dru, plastikë, muret e thatë, metal dhe muret me tulla. Krahas kësaj, ka gjithashtu aksesorë dhe shtojca të posaçme TRIO për smerilim dhe rrugëzim, ndaj me këtë vegël do të mund ta përfundoni projektin tuaj nga fillim në fund! Dremel Trio 3 në 1 sistem spiral: Prerje, smerilim dhe rrugëzim.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

 • Dremel Trio
 • 1x TR407 mandrinë smeriluese
 • 3x TR408 Shirit smerilues P60
 • 3x TR432 Shirit smerilues P120
 • 1x TR563 punto prerëse shumëfunksionale karabiti
 • 1x TR654 punto e drejtë rrugëzuese
 • Këmbëz kompakte
 • Shtojcë për fshirje me fshesë elektrike
 • Shtojcë prerëse lineare dhe rrethore
 • Poster mirëseardhës frymëzues
 • Manual udhëzimesh
 • Kasë e fortë dhe e madhe
 • Aksesorë të posaçëm për përdorim vetëm me Dremel Trio.

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
200 W
Tensioni
230 - 240 V
Pesha
1,20 kg
Gjatësia
21,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 20.000 1/min
Niveli i zhurmës
71 dB(A)
Fuqia e zhurmës
82 dB(A)
Dridhja
2,2 - 5,1 m/s²
Numri i porosisë
F0136800JC
Kodi EAN
8710364052660

9 Pjesët shtesë

TR407 (1)

Mandrinë smeriluese DREMEL® TRIO

TR408 (3)

Shirit smerilues DREMEL® TRIO P60

TR432 (3)

Shirit smerilues DREMEL® TRIO P120

TR563 (1)

Punto prerëse shumëfunksionale me karbit DREMEL® TRIO

TR654 (1)

Punto e drejtë rrugëzuese DREMEL® TRIO

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6106/437/rate
1747
437
6106
6511
1
2
3
4
5
1747

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.