DREMEL® VersaFlame (2200-4)

Fener me butan – Djegësi më i gjithanshëm i palëvizshëm si për projektet "Bëje vetë" ashtu edhe ato për hobi

Dremel VersaFlame është djegësi i vetëm i palëvizshëm që ndërthur përdorimin e flakës së hapur me një katalizator dhe kokë saldimi, duke e bërë djegësin më të gjithanshëm në treg, në ditët e sotme, veçanërisht për aplikimet Bëje Vetë. Dremel VersaFlame fuqizohet me gaz butan për nxehje të shpejtë dhe karikim të shpejtë. Aplikimet për përdorim përfshijnë: saldim, tkurrje, bashkim, etj.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel VersaFlame
  • Katalizator
  • Majë salduese
  • Pjesë zgjatuese e flakës
  • Reflektor
  • Kallaj saldues me kapak blu
  • Sfungjer saldimi + kuti sfungjeri
  • Manual udhëzimesh
  • Kasë për kallajin

Specifikimet teknike

Pesha
0,227 kg
Gjatësia
17 cm
Gjerësia
6 cm
Thellësia
11 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Ndezja
Piëzo
Koha e djegies
75 min
Kapaciteti i depozitës
42ml / 22g
Temperatura
1200C (në ajër të hapur) 680 - 1000C (ajër i nxehtë) 550C (majat)
Numri i porosisë
F0132200JA
Kodi EAN
8710364042081

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.1 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6127/344/rate
899
344
6127
3488
1
2
3
4
5
899

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.