Moto-sharrë DREMEL® (MS20-1/5)

Sharrë e palosshme kompakte me element U të shkëputshëm – Realizon prerje të detajuara me lehtësi

Për këtë vegël është e disponueshme vegla e mëposhtme:

Paketimi Përmbajtja

  • Moto-sharrë DREMEL
  • 2x tehe prerës të zakonshëm për dru (MS51)
  • 2x tehe sharre prerës të zakonshëm për dru (MS52)
  • 1 x teh sharre për prerje metali (MS53)
  • Shtojcë udhëzuese paralele
  • Manual udhëzimesh
  • Kasë e fortë dhe e madhe

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
70 W
Tensioni
220 - 240 V
Pesha
1,10 kg
Gjatësia
40 cm
Gjerësia
21 cm
Thellësia
37 cm
Pa shpejtësi ngarkese
1.500 - 2.250 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Thellësia e prerjes
18 mm
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Levë për ndërrim të shpejtë të aksesorëve
Niveli i zhurmës
77,3 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,3 dB(A)
Dridhja
2,5 m/s²
Numri i porosisë
F013MS20JA
Kodi EAN
8710364062775

5 Pjesët shtesë

MS51 (2)

Teh sharre i zakonshëm për prerje druri DREMEL® për moto-sharrë

MS52 (2)

Teh për moto-sharrë për prerje delikate druri DREMEL®

MS53 (1)

Teh sharre për prerje metali për moto-sharrë DREMEL®

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.4 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6132/514/rate
881
514
6132
2748
1
2
3
4
5
881

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.