Pistoletë ngjitëse DREMEL® 920 (920-15 Hobby)

Dremel 920 është një pistoletë ngjitëse për temperatura të ulëta, e projektuar veçanërisht për një sërë punësh krijuese për hobi. Është ideale për të ngjitur materiale të shumtë, si: letër (albume me copëza të ngjitura, kartolina), lule, kurorë lulesh, xham, dru e të tjera. Bashkë me ngjitësit e përfshirë 7 mm, mund t'i shtoni një shkëndijë dhe të bëni dekorime të bukura. Falë puntos së precizionit me pikim, nuk do të derdhni ngjitës mbi projektin tuaj.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Pistoletë ngjitëse 920
  • 3 x ngjitës shumëfunksionalë me temperaturë të ulët Dremel 7mm
  • 12 x Ngjitës me shkëlqim DREMEL® 7 mm
  • Poster mirëseardhës frymëzues
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Tensioni
100 - 240 V
Pesha
0,20 kg
Gjatësia
14 cm
Diametri i ngjitësit
7 mm
Temperaturë e ulët
105 °C
Numri i porosisë
F0130920JA
Kodi EAN
8710364052363

15 Pjesët shtesë

GG02 (3)

Ngjitës shumëfunksionalë për temperatura të ulëta DREMEL® 7 mm

GG04 (12)

Ngjitës DREMEL® 7 mm

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 0.9 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6111/469/rate
61
469
6111
232
1
2
3
4
5
61

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.