Seria DREMEL® 300 (300-25 Hobby)

Seria Dremel 300 është vegla shumëfunksionale me kabëll më popullore dhe e përsosur për projekte që kërkojnë fuqi më të madhe dhe më jetëgjatë. Ka përzgjedhje shpejtësia plotësisht të ndryshueshme për t'iu përshtatur punës së hobit tuaj dhe përshtatet plotësisht me dorën tuaj falë strukturës së saj ergonomike. Përdorini aksesorët e veglës tuaj shumëfunksionale Dremel për projekte dekorative si gdhendje poçesh, krijim bizhuterish, personalizim mobiljesh dhe punime në dru. Në të vërtetë, projektet që mund të bëni me këtë vegël shumëfunksionale janë të panumërta.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Seria Dremel 300
  • 25 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Shabllone kreative për gdhendje
  • Manual udhëzimesh
  • DVD me informacione frymëzuese
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 33.000 1/min
Niveli i zhurmës
69 dB(A)
Fuqia e zhurmës
80 dB(A)
Dridhja
2,5 m/s²
Numri i porosisë
F0130300NM
Kodi EAN
8710364048663

25 Pjesët shtesë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

414 (1)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (1)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

409 (5)

Disk prerës 24 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

413 (9)

Disk smerilues

432 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.7 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7357/467/rate
960
467
7357
3390
1
2
3
4
5
960

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.