Pajisjet shtesë (2600 Hobby)

Kjo tavolinë projektesh e lehtë (3.2 kg!) dhe e lëvizshme është ideale për të mbështetur gjithë projektet tuaja të vogla për hobi. Mund ta merrni atë kudo dhe ta përdorni për të krijuar një hapësirë pune të pavarur për projektet tuaja. Me sistemin e ndryshueshëm të kapjes mund ta bashkëngjisni lehtë në gjithë materialet. Nëse po gdhendni një vazo ose po prisni një formë druri, kjo tavolinë projektesh ju ndihmon ta mbani projektin tuaj të qëndrueshëm.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Tavolina e projekteve
  • Manual udhëzimesh
Numri i porosisë
26152600KA
Kodi EAN
8710364046584

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.0 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7364/473/rate
272
473
7364
908
1
2
3
4
5
272

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.