Përzierje për lustrim (421)

Ideale për lëmimin e metaleve dhe plastikave. Përdorimi i përbërësit me numër 421 me rrota prodhon lustrim të mirë. Përdorni 414, 422 dhe 429 me mandrinën 401. Përdorni 425 me mandrinën 402.

Specifikimet teknike

Përdorimi
Përdoreni me aksesorë shajaku ose cope për të lëmuar metalet dhe plastikën. Përzierja do të largojë shtresën e zbehtë të oksiduar dhe/ose pasaktësitv e lehta në sipërfaqe.
Maksimumi i RPM
20.000 1/min
Sasia
1
Numri i porosisë
2615042132
Kodi EAN
8710364008452
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.