Paketë për heqjen e zhavorrit nga muret dhe dyshemetë (568)

E projektuar veçanërisht për heqjen e zhavorrit nga pjesa midis pllakave të murit dhe të dyshemesë. Rreziku i ciflosjes së pllakave tuaja reduktohet ndjeshëm në krahasim me daltat manuale. Rregullim i lehtë i thellësisë. Udhëzuesi e mban punton të qendërzuar midis pllakave. Për përputhshmërinë me Dremel 4200, ju lutemi kontrolloni përshkrimin e përputhshmërisë në pjesën e pasme të paketimit.

Paketimi Përmbajtja

  • Udhëzues prerësesh për kënde
  • Punto për heqjen e zhavorrit 1.6 mm 569

Specifikimet teknike

Gjatësia e punës
19,0 mm
Numri i porosisë
2615056832
Kodi EAN
8710364013982

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.1 MB

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.