Paketë prerëse shumëfunksionale DREMEL® DSM20 (DSM705)

Paketa prerëse shumëfunksionale Dremel DSM20 përmban 7 pjesë shtesë prerëse Dremel DSM20 të cilat mundësojnë shumëllojshmërinë e punëve prerëse duke përfshirë nivelimin, ngulitjen dhe prerjet e drejta në një shumëllojshmëri materialesh.

Numri i porosisë
2615S705JA
Kodi EAN
8710364070183

7 Pjesët shtesë

DSM500 (1)

Punto prerëse shumëfunksionale me karbit DREMEL® DSM20

DSM510 (2)

DREMEL® DSM20 rrotë prerëse për metal dhe plastikë

DSM520 (2)

DREMEL® DSM20 Rrotë prerëse për mure

DSM540 (1)

DREMEL® DSM20 Rrotë prerëse diamanti për pllaka

DSM600 (1)

Rrotë prerëse shumëfunksionale me karbit DREMEL® DSM20
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.