Paketë puntosh shumë funksionale DREMEL® (660)

Paketa me 7 punto multifunksionale përmban të shtatë aksesorët me cilësi të lartë nga Dremel. Me këtë paketë aksesorësh mund të kryeni një gamë të gjerë punësh; rrugëzim cepash, këndesh, të drejta, vrima çelësi, drejtim fjalësh dhe germash në një shumëllojshmëri materialesh duke përfshirë por pa u kufizuar në dru të fortë, dru të butë, kompensatë dhe laminate. Modeloni vrimat nëpër dyer për të vendosur dorezat e dyerve, modeloni dhe drejtoni kabinetet e kuzhinës ose krijoni numrin tuaj të shtëpisë. Ruani lehtësisht puntot tuaja në kutinë e drurit të dhënë.

Numri i porosisë
26150660JA
Kodi EAN
8710364069972

7 Pjesët shtesë

612 (1)

Punto rrugëzuese (HSS) 9,5 mm

615 (1)

Punto rrugëzuese (HSS) 9,5 mm

640 (1)

Rrugëzuesi Punto (HSS) 6,4 mm

650 (1)

Punto rrugëzuese (HSS) 3,2 mm

652 (1)

Punto rrugëzuese (HSS) 4,8 mm

654 (1)

Rrugëzuesi Punto (HSS) 6,4 mm

655 (1)

Rrugëzuesi Punto (HSS) 8,0 mm
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.