Pistoletë ngjitëse DREMEL® 930 (G290)

Paketa Dremel e dekorit të shtëpisë përmban si pistoletën me ngjitëse Glue Gun Dremel 930 me dy temperatura edhe gdhendësin Dremel 290 Engraver. Puntot gdhendëse prej karabiti, modelet gdhendëse, ngjitëse shumëfunksionale dhe ngjitëse me shkëlqim janë veçanërisht të përshtatshme për projektet e dekorit të shtëpisë. Kjo paketë e dekorit të shtëpisë përmban një broshurë frymëzuese të projekteve të riparimeve në shtëpi, kështu që mund të filloni ta përdorni menjëherë paketën.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Gdhendësi Dremel
  • Pistoletë ngjitëse Dremel 930
  • 5 punto gdhendëse prej karabiti 9924
  • 3 modele gdhendëse
  • 3 ngjitës shumëfunksionalë me temperaturë të lartë GG01
  • 3 ngjitës shumëfunksionalë me temperaturë të ulët GG02
  • 12 ngjitës me shkëlqim GG04
  • Broshura e projekteve të dekorit të shtëpisë
  • Manuale udhëzimi

Pistoletë ngjitëse DREMEL® 930

Specifikimet teknike

Tensioni
100 - 240 V
Pesha
0,20 kg
Gjatësia
140 cm
Gjerësia
4 cm
Thellësia
16 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Temperaturë e dyfishtë
105 / 165 °C
Diametri i ngjitësit
7 mm

DREMEL® Skalitësi

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
35 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,31 kg
Gjatësia
17 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Goditje në minutë
6000
Niveli i zhurmës
86 dB(A)
Fuqia e zhurmës
97 dB(A)
Dridhja
7,7 m/s²

23 Pjesët shtesë

9924 (5)

Punto karbiti për gdhëndje

GG01 (3)

Ngjitës shumëfunksionalë për temperatura të larta DREMEL® 7 mm

GG02 (3)

Ngjitës shumëfunksionalë për temperatura të ulëta DREMEL® 7 mm

GG04 (12)

Ngjitës DREMEL® 7 mm

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.4 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7714/579/rate
48
579
7714
146
1
2
3
4
5
48

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.