DREMEL® 3000 (3000-3/105)

Paketa shumëfunksionale e projekteve të riparimeve në shtëpi Dremel 3000 përmban veglën shumëfunksionale 3000 Multitool, 3 pjesë shtesë të dobishme dhe 105 pjesë origjinale shtesë të cilësisë së lartë Dremel ku përfshihen pjesët shtesë EZ SpeedClic të cilat mundësojnë ndërrimet e thjeshta dhe të shpejta të pjesëve. Kjo paketë e riparimeve në shtëpi përmban një broshurë frymëzuese të projekteve të riparimeve në shtëpi, kështu që mund të filloni ta përdorni menjëherë paketën.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 3000
  • 105 aksesorë Dremel me cilësi të lartë (duke përfshirë aksesorët EZ SpeedClic)
  • Bosht fleksibël (225)
  • Shtojcë prerëse udhëzuese (565)
  • Shtojca e platformës formësuese (576)
  • Broshura e projekteve të rinovimit të shtëpisë
  • Manuali i udhëzimeve
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²
Numri i porosisë
F0133000LF
Kodi EAN
8710364072224

3 Pajisjet shtesë

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

565 (1)

Paketë prerësesh shumëfunksionale

225 (1)

Bosht fleksibël

105 Pjesët shtesë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

541 (4)

Rrotë gërryese me oksid alumini

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

83322 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 3,2 mm

83142 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

404 (1)

Furçë me qime të forta 13 mm

414 (8)

Rrotë lëmuese 13 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (4)

Rrotë lëmuese 26 mm

409 (36)

Disk prerës 24 mm

561 (2)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

SC456 (5)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (7)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

411 (10)

Disk smerilues

413 (10)

Disk smerilues

432 (8)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

150 (1)

Punto shpuese

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7713/578/rate
112
578
7713
398
1
2
3
4
5
112

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.