• Pastrim / lustrim

    Pjesët shtesë Dremel për pastrim dhe lëmim përfshijnë furça, pjesë shajaku dhe maja gome për të punuar në çelik, alumin, tunxh, argjend, flori dhe plastikë.

    Pastrim / lustrim
  • Gjetësi i pjesëve shtesë

    Këshillues i pajisjeve shtesë

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.