Pistoletë ngjitëse DREMEL® (1200-3/6)

Pistoleta ngjitëse Dremel është pistoleta ngjitëse me më shumë opsione në treg. Struktura e tyre novative dhe opsionet e shumta e bëjnë praktike dhe lehtësisht të përdoreshme për përdoruesin. Opsionet janë të projektuara veçanërisht për t'i realizuar ngjitjet me lehtë. Pistoleta ngjitëse është vegla ideale për një sërë projektesh: ndërtim maketesh, punime me dru, album me copëza të ngjitura ose modifikim kasash.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Pistoletë ngjitëse Dremel
  • 3 hundëza të ndryshme
  • 6 ngjitës (temperaturë e dyfishtë)

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
30 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,36 kg
Temperaturë e dyfishtë
120 / 195 °C
Numri i porosisë
F0131200JA
Kodi EAN
8710364033683

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.2 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7356/299/rate
434
299
7356
1586
1
2
3
4
5
434

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.