Pistoletë ngjitëse DREMEL® 910 (910-3)

Pistoletë ngjitëse kompakte – Për ngjitje të ndërlikuara dhe të shpejta në gjithë punët "Bëje vetë"

Dremel 910 është një pistoletë ngjitëse me temperaturë të lartë (165 °C) me një punto precizioni me pikim. Për shkak të përmasave të saj kompakte dhe ergonomisë së mirë (dorezë-T, bazament i qëndrueshëm, mbajtëse e zgjerueshme) është ideale për punët e shpejta të bëra me dorë nëpër shtëpi, si për shembull ngjitja e qeramikës, drurit, plastikës, xhamit etj.

Paketimi Përmbajtja

  • Pistoletë ngjitëse Dremel 910
  • 3x ngjitës shumëfunksionale për temperatura të larta Dremel 7 mm
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Tensioni
100 - 240 V
Pesha
0,24 kg
Gjatësia
14 cm
Gjerësia
3,7 cm
Thellësia
15 cm
Temperaturë e lartë
165 °C
Diametri i ngjitësit
7 mm
Numri i porosisë
F0130910JA
Kodi EAN
8710364052349

3 Pjesët shtesë

GG01 (3)

Ngjitës shumëfunksionalë për temperatura të larta DREMEL® 7 mm

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6110/424/rate
143
424
6110
562
1
2
3
4
5
143

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.