Pistoletë ngjitëse DREMEL® 910

Pistoletë ngjitëse kompakte – Për ngjitje të ndërlikuara dhe të shpejta në gjithë punët "Bëje vetë"

Dremel 910 është një pistoletë ngjitësi me temperaturë të lartë (165 °C) me majë preçizioni me kontroll pikimi. Për shkak të përmasave të saj kompakte dhe ergonomisë së mirë (dorezë-T, bazament i qëndrueshëm, mbajtëse e zgjerueshme) është ideale për punët e shpejta të bëra me dorë nëpër shtëpi, si për shembull ngjitja e qeramikës, drurit, plastikës, xhamit etj. E përshtatshme për ngjitës 7 mm.

Veçoritë dhe dobitë

  • Kontroll pikimi: për të parandaluar pikimin e ngjitësit në projekt
  • Cilësim i temperaturës së lartë (165 °C): për përdorim me ngjitës me shkrirje të lartë
  • Majë preçizioni: për ngjitje të ngatërruar
  • Mëngë silici te gryka: për të parandaluar djegien
  • Mbajtëse plastike e zgjerueshme: për të pozicionuar pistoletën e ngjitësit në mënyrë të qëndrueshme
  • Kohë nxehjeje prej 5 minutash: për përdorim të shpejtë
  • Dorezë ergonomike T: një ekuilibër i mirë i veglës e bën përdorimin e veglës të lehtë dhe të rehatshëm
  • Këmbëz e lehtë për tu shtypur: nevojitet pak forcë për të shtypur këmbëzën për rrjedhje konstante të ngjitësit
  • Dalje ngjitësi +- 5g/min
  • E përshtatshme për ngjitës 7 mm

Specifikimet teknike

Tensioni
100 - 240 V
Pesha
0,24 kg
Gjatësia
14 cm
Gjerësia
3,7 cm
Thellësia
15 cm
Temperaturë e lartë
165 °C
Diametri i ngjitësit
7 mm
Këshillë precizioni
Yes
Temperaturë e dyfishtë
No
Kabëll i çmontueshëm
No
Kontrolli i pikimit
Yes

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6110
75
6110
242
1
2
3
4
5
75

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.