Pistoletë ngjitëse DREMEL® 930

Dremel 930 është një pistoletë ngjitëse me temperaturë të dyfishtë, e përshtatshme për ngjitje të detajuara. Me zgjedhjen e temperaturës së ulët, vegla është ideale për një sërë përdorimesh krijuese për hobi, si albume me copa të ngjitura, ngjyrosje ngjitëse mbi xham, etj. Bashkë me ngjitësit e përfshirë 7 mm, mund t'i shtoni një shkëndijë dhe të bëni dekorime të bukura. Për punë të lehta me dorë nëpër shtëpi, si ngjitja e qeramikës, drurit, plastikës, xhamit, përdorni temperaturën e lartë. Falë puntos së precizionit me pikim, nuk do të derdhni ngjitës mbi projektin tuaj.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

 • Kontroll pikimi: për të parandaluar pikimin e ngjitësit në projekt
 • Cilësim temperature i dyfishtë: mundëson ngjitjen e materialeve të ndjeshme nga temperatura me ngjitës me shkrirje të lartë
 • Majë preçizioni: për ngjitje të ngatërruar
 • Mëngë silici te gryka: për të parandaluar djegien
 • Mbajtëse plastike e zgjerueshme: për të pozicionuar pistoletën e ngjitësit në mënyrë të qëndrueshme
 • Dalje ngjitësi 5g/min
 • E përshtatshme për ngjitës 7 mm
 • Kohë nxehjeje prej 5 minutash: për përdorim të shpejtë
 • Dorezë ergonomike T: një ekuilibër i mirë i veglës e bën përdorimin e veglës të lehtë dhe të rehatshëm
 • Baza e qëndrueshme: parandalon rrëzimin e veglës
 • Dorezë e lehtë për tu shtypur: nevojitet pak forcë për të shtypur këmbëzën për rrjedhje konstante të ngjitësit

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
35 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,31 kg
Gjatësia
17 cm
Goditje në minutë
6000
Niveli i zhurmës
86 dB(A)
Fuqia e zhurmës
97 dB(A)
Dridhja
7,7 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.4 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7714
2
7714
10
1
2
3
4
5
2

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.