Pistoletë ngjitëse DREMEL® 940 (940-3)

Pistoletë ngjitëse me temperaturë të lartë – Për gjithë proceset brenda dhe jashtë "Bëje vetë"

Dremel 940 është një pistoletë ngjitëse me temperaturë të lartë (195 °C) me një punto të ndërrueshme me pikim. Me kabllin e saj të lëvizshëm, 940 mund të përdoret në çdo vend pa energji elektrike. Për shkak të ergonomisë së saj kompakte (çelësi on/off, doreza-T, bazamenti i qëndrueshëm, mbajtësja e zgjerueshme) dhe puntos së zëvendësueshme është ideale për punët e shpejta të bëra me dorë nëpër shtëpi dhe jashtë saj, si për shembull riparimi i mobiljeve, ngjitja e drurit, qeramikës, etj.

 • Kontroll pikimi: për të parandaluar pikimin e ngjitësit në projekt

 • Cilësim i temperaturës së lartë (195 °C): për përdorim me ngjitës me shkrirje të lartë

 • Mëngë silici te gryka: për të parandaluar djegien

 • Mbajtëse plastike e zgjerueshme: për të pozicionuar pistoletën e ngjitësit në mënyrë të qëndrueshme me një shtypje butoni

 • Dorezë e lehtë për tu shtypur: nevojitet pak forcë për të shtypur këmbëzën për rrjedhje konstante të ngjitësit

 • Dalje ngjitësi 18 g/min: për punë ngjitëse të vështira

 • Dorezë ergonomike T me mbërthim të butë: për përdorim të rehatshëm dhe të lehtë

 • Ndriçim tregues i energjisë: tregon nëse vegla është e ndezur

 • Çelës Ndiz-Fik: për të ndezur dhe fikur veglën

 • Kordon i heqshëm: për të mundësuar përdorimin e kufizuar pa energji

 • Kohë nxehjeje prej 5 minutash: për përdorim të shpejtë

 • E përshtatshme për ngjitës 11/12 mm

Paketimi Përmbajtja

 • Pistoletë ngjitëse Dremel 940
 • 3x ngjitës shumëfunksionale për temperatura të larta Dremel 11 mm
 • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Tensioni
100 - 240 V
Pesha
0,30 kg
Gjatësia
20 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
20 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Temperaturë e lartë
195 °C
Diametri i ngjitësit
11 mm
Numri i porosisë
F0130940JA
Kodi EAN
8710364052400

3 Pjesët shtesë

GG11 (3)

Ngjitës shumëfunksionalë për temperatura të larta DREMEL® 11 mm

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6113/425/rate
297
425
6113
1086
1
2
3
4
5
297

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.