Pistoletë ngjitëse DREMEL® 940

Pistoletë ngjitëse me temperaturë të lartë – Për gjithë proceset brenda dhe jashtë "Bëje vetë"

Dremel 940 është një pistoletë ngjitësi me temperaturë të lartë (195 °C) me majë të ndërrueshme me kontroll pikimi. Me kabllin e saj të lëvizshëm, 940 mund të përdoret në çdo vend pa energji elektrike. Për shkak të ergonomisë së saj kompakte (çelësi on/off, doreza-T, bazamenti i qëndrueshëm, mbajtësja e zgjerueshme) dhe puntos së zëvendësueshme është ideale për punët e shpejta të bëra me dorë nëpër shtëpi dhe jashtë saj, si për shembull riparimi i mobiljeve, ngjitja e drurit, qeramikës, etj. E përshtatshme për ngjitës 11/12 mm.

Veçoritë dhe dobitë

 • Kontroll pikimi: për të parandaluar pikimin e ngjitësit në projekt
 • Cilësim i temperaturës së lartë (195 °C): për përdorim me ngjitës me shkrirje të lartë
 • Mëngë silici te gryka: për të parandaluar djegien
 • Mbajtëse plastike e zgjerueshme: për të pozicionuar pistoletën e ngjitësit në mënyrë të qëndrueshme me një shtypje butoni
 • Dorezë e lehtë për tu shtypur: nevojitet pak forcë për të shtypur këmbëzën për rrjedhje konstante të ngjitësit
 • Dalje ngjitësi 18 g/min: për punë ngjitëse të vështira
 • Dorezë ergonomike T me mbërthim të butë: për përdorim të rehatshëm dhe të lehtë
 • Ndriçim tregues i energjisë: tregon nëse vegla është e ndezur
 • Çelës Ndiz-Fik: për të ndezur dhe fikur veglën
 • Kordon i heqshëm: për të mundësuar përdorimin e kufizuar pa energji
 • Kohë nxehjeje prej 5 minutash: për përdorim të shpejtë
 • E përshtatshme për ngjitës 11/12 mm

Specifikimet teknike

Tensioni
100 - 240 V
Pesha
0,30 kg
Gjatësia
20 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
20 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Temperaturë e lartë
195 °C
Diametri i ngjitësit
11 mm
Këshillë precizioni
Yes
Temperaturë e dyfishtë
No
Kabëll i çmontueshëm
Yes
Kontrolli i pikimit
Yes

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6113
280
6113
852
1
2
3
4
5
280

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.