Pllakë puntosh prerëse spirale (562)

Punto prerëse shumëfunksionale 561 pret dru, plastikë, fibra xhami, gips, binarë laminat dhe vinil. Punto prerëse pllakash 562 pret pllaka muri qeramike, pllaka çimentoje dhe allçi. (Jo për tu përdorur në pllakat e dyshemesë)

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Gjatësia e punës
20 mm
Accessory length
52,0 mm
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca themelore
Paketë prerësesh për pllaka muresh (566)
Shtojca e këshilluar
Paketë prerësesh shumëfunksionale (565)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615056232
Kodi EAN
8710364010608
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.