Pllakëz ngjitëse DREMEL® (GG40)

Një tapet i qëndrueshëm ndaj nxehtësisë mund të përdoret për të mbajtur ngjitësin e tepërt dhe për të krijuar modele dekorative ngjitëseje: lëreni ngjitësin të ftohet dhe shkëputeni atë lehtësisht. Disku është i përshtatshëm për të gjithë tipet e ngjitësve të shkrirë.

Specifikimet teknike

Përmasa
20 x 20 cm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615GG40JA
Kodi EAN
8710364054220
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.