Prerëse lineare dhe rrethore (678)

Realizon vrima të përsosura dhe prerje të drejta Lidhet lehtësisht me veglën tuaj Dremel Puntot e përfshira prerëse janë të përsosura për prerjet në mur të thatë, në dru dhe në parket laminat Diametri maksimal i prerjes është 30 cm

Paketimi Përmbajtja

  • Prerëse rrethore
  • Udhëzues i drejtë për kënde
  • 1 punto prerëse shumëfunksionale 561
Numri i porosisë
26150678JA
Kodi EAN
8710364044061

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.1 MB

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.