Prerëse me karbit tungsteni me strukturë dhembi dhe formë koni 7,8 mm (9934)

Dhëmbë prerës të shpejtë për heqje më të madhe materialesh. Përdoreni mbi fibra xhami, dru, plastikë, epokside, gomë, laminate, kompesata, metale të buta, pllaka qeramike.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
7,8 mm
Accessory length
40,0 mm
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
1
Numri i porosisë
2615993432
Kodi EAN
8710364008575
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.