Prerës gërryes 1,9 mm (110)

Prerës cilësor për gdhendje të detajuar, skalitje, punim druri, fibra xhami, plastikë dhe metale të butë.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
1,9 mm
Accessory length
45,0 mm
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca e këshilluar
Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL® (577)
Sasia
3
Numri i porosisë
26150110JA
Kodi EAN
8710364044801
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.