• Prerës me karabit tungsteni

    Përdoreni për dhënie forme, zdrugim dhe heqje materialesh. Përdoreni në çelik të përforcuar, çelik të pandryshkshëm, hekur të derdhur, metale pa hekur, qeramika të pjekura, plastikë, dru të fortë dhe materiale të tjera të forta.

    Prerës me karabit tungsteni
  • Gjetësi i pjesëve shtesë

    Këshillues i pajisjeve shtesë

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.