Prerës me shpejtësi të lartë 7,8 mm (144)

Prerësit e shpejtësisë së lartë mund të përdoren për dhënie forme, hollim, kanale, të çara, vrima në metale të butë, plastikë dhe dru.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
7,8 mm
Accessory length
39,0 mm
Maksimumi i RPM
30.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
2
Numri i porosisë
26150144JA
Kodi EAN
8710364044726
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.