Punto diamanti për gdhëndje (9929)

Punto gdhendëse diamanti. Për t'u përdorur me gdhendësin Dremel 290. Puntoja gdhendëse e diamantit 9929 ka një jetëgjatësi më të madhe dhe përdoret në materiale më të forta, siç është xhami.

Sasia
1
Numri i porosisë
26159929JA
Kodi EAN
8710364042906
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.