Punto e gomuar lëmuese (462)

Koka blu për lustrim dhe lëmim të të gjitha metaleve me përmbajtje hekuri. Heq gërvishtjet dhe gërvimat e bëra nga mprehja dhe smerilimi dhe pastron dhe u jep formë kanaleve. Është gjithashtu efikas për tu përdorur në gurë dhe qeramika.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
6,4 mm
Accessory length
51,0 mm
Maksimumi i RPM
30.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
3
Numri i porosisë
26150462JA
Kodi EAN
8710364045020
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.