Punto gërryese (516)

Të përdoret për punë lëmuese dhe gërryerje të lehtë. Për heqjen e bojës dhe ndryshkut pa prishjen e materialit bazë.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
13,0 mm
Accessory length
37,0 mm
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
1
Numri i porosisë
2615051632
Kodi EAN
8710364015238
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.