Punto lëmuese 10 mm (422)

Ideale për lëmimin e metaleve dhe plastikave. Përdorimi i përbërësit me numër 421 me rrota prodhon lustrim të mirë. Përdorni 414, 422 dhe 429 me mandrinën 401. Përdorni 425 me mandrinën 402.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
10,0 mm
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë (401)
Sasia
4
Numri i porosisë
26150422JA
Kodi EAN
8710364045051
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.