Punto në formë veze prerëse tungsteni me karbit 3,2 mm (9911)

Përdoreni për dhënie forme, zdrugim dhe heqje materialesh. Përdoreni në çelik të përforcuar, çelik të pandryshkshëm, hekur të derdhur, metale pa hekur, qeramika të pjekura, plastikë, dru të fortë dhe materiale të tjera të forta.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Accessory length
39,0 mm
Maksimumi i RPM
30.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca e këshilluar
Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL® (577)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615991132
Kodi EAN
8710364008681
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.