Punto për heqjen e zhavorrit 1,6 mm (569)

Ideale për pastrimin e llaçit të murit dhe dyshemesë ose për heqjen e llaçit për zëvendësim të pllakave të thyera. Të përdoret me pajisjen shtesë Heqje Llaçi Dremel me numër 568.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
1,6 mm
Gjatësia e punës
6 mm
Accessory length
58,0 mm
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca themelore
Paketë për heqjen e zhavorrit nga muret dhe dyshemetë (568)
Shtojca e këshilluar
Paketë prerësesh shumëfunksionale (565)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615056932
Kodi EAN
8710364014125
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.