Punto prerëse për tullat e mureve DREMEL® TRIO (TR562)

Puntoja prerëse për tullat e mureve Dremel TRIO pret tulla muri qeramike, allçi dhe panele betoni lehtësisht. Aksesor i posaçëm për përdorim vetëm me Dremel Trio.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
4,8 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615T562JA
Kodi EAN
8710364053704
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.