Punto prerëse shumëfunksionale me karbit DREMEL® TRIO (TR563)

Puntoja prerëse shumëfunksionale me karbit Dremel TRIO prej dru, mur të thatë, plastikë, lesh xhami, laminat dhe panele metalike. Puntot e kabitit zgjasin më shumë se puntot tradicionale HSS. Aksesor i posaçëm për përdorim vetëm me Dremel Trio.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
4,8 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615T563JA
Kodi EAN
8710364053698
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.