Punto prerëse spirale shumëfunksionale (561)

Punto prerëse shumëfunksionale 561 pret dru, plastikë, fibra xhami, gips, binarë laminat dhe vinil. Punto prerëse pllakash 562 pret pllaka muri qeramike, pllaka çimentoje dhe allçi. (Jo për tu përdorur në pllakat e dyshemesë)

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Gjatësia e punës
30 mm
Accessory length
65,0 mm
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca e këshilluar
Prerëse lineare dhe rrethore (678)
Paketë prerësesh shumëfunksionale (565)
Sasia
3
Numri i porosisë
26150561JA
Kodi EAN
8710364045150
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.