Punto prerëse tungsteni me karbit 3,2 mm (9910)

Përdoreni për dhënie forme, zdrugim dhe heqje materialesh. Përdoreni në çelik të përforcuar, çelik të pandryshkshëm, hekur të derdhur, metale pa hekur, qeramika të pjekura, plastikë, dru të fortë dhe materiale të tjera të forta.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Accessory length
39,0 mm
Maksimumi i RPM
30.000 1/min
Sasia
1
Numri i porosisë
2615991032
Kodi EAN
8710364008674
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.