Punto rrugëzuese (HSS) 4,8 mm (652)

Punto të drejta. Qëllimi i përgjithshëm i rrugëzimit ose zgavrimit.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
4,8 mm
Gjatësia e punës
1,4 mm
Accessory length
36,0 mm
Përdorimi
Drejt
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca themelore
Formësuese / Tavolina rrugëzuese (231)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615065232
Kodi EAN
8710364008315
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.