Punto rrugëzuese (HSS) 9,5 mm (615)

Punto drejtuese për rrumbullakim këndesh. Rrumbullakim të qosheve dhe këndeve.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
9,5 mm
Gjatësia e punës
4,8 mm
Accessory length
37,0 mm
Përdorimi
Rrumbullakim këndesh
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca themelore
Formësuese / Tavolina rrugëzuese (231)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615061532
Kodi EAN
8710364008285
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.