Punto rrugëzuese për kanale DREMEL® TRIO (TR618)

Punto rrugëzuese për kanale Dremel TRIO për rrugëzime në dru dhe në materiale të tjera të buta. Aksesor i posaçëm për përdorim vetëm me Dremel Trio.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
4,8 mm
Diametri i punës
9,5 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615T618JA
Kodi EAN
8710364053735
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.