Rrotë gërryese DREMEL® EZ SpeedClic (SC541)

Rrota gërryese Dremel SC541 është ideale për gërryerjen dhe heqjen e gërvinave nga tipet e ndryshme të metalit. Me anë të rrotës së përforcuar me lesh xhami me diametër 38mm, mund të gërryeni me shpejtësi dhe efikasitet më të lartë. Sistemi EZ SpeedClic ju mundësoni ndryshim të aksesorit më shpejt, më lehtë dhe pa çelësa.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
38,0 mm

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
2
Numri i porosisë
2615S541JA
Kodi EAN
8710364054879
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.