Rrotë me rrahje 9,5 mm (502)

Perfekt për smerilimin e sipërfaqeve të sheshta ose me kontur mbi metal, dru, gomë ose plastikë.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
28,6 mm
Lartësia e punës
9,5 mm
Accessory length
50,0 mm
Zhavorr
80
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
1
Numri i porosisë
2615050232
Kodi EAN
8710364015252
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.