Rrotë prerëse/formësuese 25,4 mm (542)

Zgjidhja më e fundit për drurin. Struktura e posaçme e rrotës prerëse/formësuese 542 ju mundëson prerjen e tipeve të fortë dhe të butë të drurit, prerjen e ullukëve dhe formësimin e drurit. Mbulesa prej karbiti e bën rrotën veçanërisht të qëndrueshme.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
25,4 mm
Max working depth
9,0 mm
Përdorimi
Zgjidhja më e fundit për drurin. Struktura e posaçme e rrotës prerëse/formësuese 542 ju mundëson prerjen e tipeve të fortë dhe të butë të drurit, prerjen e ullukëve dhe formësimin e drurit. Mbulesa prej karbiti e bën rrotën veçanërisht të qëndrueshme.
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
1
Numri i porosisë
2615054265
Kodi EAN
8710364017119
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.