Rrotë prerëse për dru DREMEL® EZ SpeedClic. (SC544)

E pret drurin më shpejt. Me këtë rrotë prerëse për dru ø 38 mm EZ SpeedClic 544 mund të prisni tipet e forta dhe të buta të drurit dhe laminatin. Mbulesa prej karbiti e bën rrotën shumë të qëndrueshme. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

Paketimi Përmbajtja

  • E pret drurin më shpejt. Me këtë rrotë prerëse për dru ø 38 mm EZ SpeedClic 544 mund të prisni tipet e forta dhe të buta të drurit dhe laminatin. Mbulesa prej karbiti e bën rrotën shumë të qëndrueshme. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
38,0 mm
Max working depth
14,0 mm
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë EZ SpeedClic (SC402)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615S544JB
Kodi EAN
8710364042876
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.