Rrotë prerëse shumëfunksionale me karbit DREMEL® DSM20 (DSM600)

DSM600 është një disk prerës shumëfunksional me karbit. Rrota prerëse gërryese me zhavorr karbiti është e projektuar për të realizuar prerje të drejta dhe me zhytje në dru dhe materiale të tjera të buta.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
20,0 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615S600JA
Kodi EAN
8710364060818
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.